Recepty

Kečup – lehce z vlastních rajčat

www.pixabay.com

Nechutná vám kečup z hypermarketů? Zkuste svůj vlastní. Je to snadné!

Suroviny:

– 3 rajčata

– 1 cibule

– 4 lžičky octa

– 3 lžičky medu

– 1 lžička škrobu

– sůl

– bobkový list

Jak na to?

1) Pro přípravu kečupu je třeba odšťavňovač.

2) Omyjeme rajčata a cibuli a vložíme do odšťavňovače.

3) Jednu lžíci šťávy smícháme se škobem a zbývající budeme vařit s bobkovým listem. Po zhoustnutí přidáme ocet, med a sůl. Až projde šťáva varem, přidáme směs se škrobem a sundáme z kamen.

4) Vyndáme bobkový list, nalijeme domácí kečup do lahví a necháme vychladit.

5) Hotový kečup pak necháme zhruba měsíc v lednici odležet.

Vložit komentář

Leave a Reply

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Novinky

Internetový magazín pro ženy který potěží a obsahuje vše co ženu zajímá. Celebrity, kulturu, vztahy, recepty, cestování, domácnost, módu, zdraví, fitness...

Další magazíny FIRST:

magazín o bydlení

magazín pro maminky

magazín pro ženy

Partneři:

čtk tisková kancelář

seo agentura

 

Copyright © 2014 Obsah on-line magazínu pro ženy FirstWoman.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu nebo jeho části veřejnosti, a to jakýmkoli způsobem, je bez předcházejícího souhlasu redakce zakázáno.

To Top